Jó tervezés, Jól néz ki, Jól is működik.
Lehetőségek & Inspiráció
Weboldal készítés | Logó | Online marketing

Amire a legbüszkébb vagyok

Nézz szét nemrégiben befejezett projektjeim között.
[ Rosaherbal ]

Rosa Herbal Skin Care

Sminktetoválás kiegészítő termékeit bemutató weboldal és webshop. Az oldal a termékek bemutatása mellett landing oldalnak készült. A megvalósításkor kiemelten a képek minőségi megjelenítésén volt a hangsúly.
WordPress + Oxygen builder + ACF + WooCommerce
[ Lodex e.U. ]

Szoftver Alapú Építőipari Projektkezelés

BIM (Building Information Modeling) technológiát hasznló ausztriai vállalkozás bemutatkozó oldala. A BIM átlátható projektkezelést és magas szintű tervbiztonságot kínál az építtetők és az építési folyamatban részt vevők számára. Kétnyelvű tartalom, számítógépre és mobilra is optimalizálva. Néhány dinamikus tartalom a könnyebb karbantarthatóság miatt ezen kívül blog oldal is megvalósításra került.
Tervezés: Figma, Megvalósítás: WordPress + Oxygen builder + ACF
[ Pataki Gabi ]

Holisztikus gyógyászat

Holisztikus gyógyászattal, Táplálkozási tanácsadással és akupunktúrás piercingekkel foglalkozó bemutatkozó oldal. Természetesen mobilra is optimalizált egyedi design, pici dinamikus tartalom. Az oldalon található egy néhány termékes webshop ahonnan letölthető étrendek vásárolhatók meg. Bankkártyás fizetéssel.
Tervezés: Figma. Megvalósítás: WordPress + Woocommerce + Oxygen Builder
[ Prozity Kft ]

Építőipari Projektmanagement

Építőipari projektmagement-tel foglalkozó Prozity Kft. bemutatkozó weboldala. Kétnyelvű tartalom, számítógépre és mobilra is optimalizálva. A referenciák dinamikusan vannak megjelenítve ennek köszönhetően egyszerűen feltölthetőek, módosíthatóak és automatikusan frissülnek.
Tervezés: Figma, Megvalósítás: WordPress + Oxygen builder + ACF
[ Umix-r Bt ]

Takarmánybolt

Egy hódmezővásárhelyi vállalkozás, egy takarmánybolt bemutatkozó weboldala. Mobilbarát megvalósítás, Google térkép, kattintható telefonszám és Google útvonaltervezés.
Tervezés: Figma. Megvalósítás: WP + Oxygen builder
[ B2A Design ]

Interior Design Service

Egy Dubai-ban működő vállalkozás bemutatkozó weboldal koncepciója. Exkluzivitást sugalló design, fekete - arany színekkel. Mobilra is optimalizálva, kicsi dinamikus tartalommal. Logó és arculat terv.
Tervezés: Figma. Megvalósítás: WordPress + Oxygen Builder
[ Green World & Style Kft. ]

Környezttudatos webshop

Az újrahasználható, zero waste termékeket forgalmazó GREEN WORLD & STYLE HUNGARY KFT. teljes arculat, logó megvalósítás, bemutatkozó oldal és webshop. Bankkártyás fizetés és szállítás integráció.
Tervezés: Figma. Megvalósítás: Elementor
[ Fotós / Esküvői fotós ]

Fotográfus

Fotográfusoknak készült weboldal terv teljes megvalósítása. Számítógépre és mobilra is optimalizált weboldal. A dinamikus tartalmaknak köszönhetően a Galéria valamint az aloldalak (blog bejegyzések) egyszerűen módosíthatók, maguktól bővülnek.
Tervezés: Figma, Megvalósítás: WordPress + Oxygen builder.
[ Electro Solar Kft ]

Napelemes Rendszerek

Napelemes rendszerek kivitelezésével és telepítésével foglalkozó Electro Solar Kft. bemutatkozó weboldala. Egyedi, természetesen mobil- és keresőbarát weblap. Ezen kívül új Logó is készült nekik, amely design-ban teljes mértékben illeszkedik. Tervezés: Adobe Illustrator + Figma, Megvalósítás: WordPress + Elementor.
[ Ingatlan iroda (terv) ]

Ingatlan

Ingatlan közvetítő iroda weboldala. Kétnyelvű tartalom, számítógépre és mobilra is optimalizálva. Dinamikus tartalmaknak köszönhetően a felhasználó által az új ingatlanok egyszerűen feltölthetőek, módosíthatóak és automatikusan frissülnek.
Tervezés: Figma, Megvalósítás: WordPress + Oxygen builder + ACF
Copyright © 2024 CodeSolution - Minden jog fenntartva!
menucross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram