+

[ pár mondat ]


lam

"A dizájn olyan egyszerű. Ezért olyan bonyolult."
- Paul Rand

Weboldal Készítés | Logó | Arculat | Online Marketing

Motiváció

Kis Gábor vagyok, azért hoztam létre az oldalt, hogy segíthessek egy modern, jól megtervezett mégis költséghatékony weboldal létrehozásában. Mindig is érdekeltek a szép dolgok, bármi kreatívat létrehozni amire jó ránézni. Az alkotás öröme. 

Programtervező Informatikusként oda vagyok a számítástechnikáért de a kódolás mellett maga a design, a kinézet kialakítása ami igazán a szenvedélyemmé vált. 

KG 2022 weboldal készítés Szeged

Egy kis érdekesség 🙂

Nemrég kerestem valamit és a drive-on megtaláltam a szakdolgozatomat. Gondoltam megosztom itt, ha érdekel valakit, hogy hogyan is néz ki egy weboldal fejlesztése teljesen hagyományos módon fejlesztői rendszerek és WordPress nélkül, nulláról kódolva…

Túraútvonal kereső alkalmazás

Weboldal, online megjelenés

Elsősorban weboldalak tervezésével és megvalósításával valamint az ehhez kapcsolódó teljes folyamattal foglalkozom. 

Hogyan dolgozom?

Biztosan felmerült a kérdés benned, hogy oké, szeretnék egy weboldalt, de biztosan kell ez nekem? Már megint egy plusz feladat, probléma. A válaszom, hogy igen, valamekkora befektetést igényel, Te ismered a vállalkozásodat, Te tudod, hogy mit szeretnél,  de megfelelő tervezés és előkészítés mellett minimalizálni tudjuk azt az időt amit erre kell fordítanod.

Azt garantálni tudom, hogy a lehető legtöbb terhet leveszem a válladról. Megvan a jól kilalkított profi rendszerem mellyel hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

Bővebben egy blog bejegyzésben olvashatsz erről nemsokára…

Scroll to Top