"A Design olyan egyszerű. Ezért olyan bonyolult."
- Paul Rand

Weboldal készítés | Logó tervezés

Motiváció
Kis Gábor vagyok, azért hoztam létre az oldalt, hogy segíthessek egy modern, jól megtervezett mégis költséghatékony weboldal létrehozásában. Mindig is érdekeltek a szép dolgok, bármi kreatívat létrehozni amire jó ránézni. Az alkotás öröme.
Programtervező Informatikusként természetesen oda vagyok a számítástechnikáért de a kódolás mellett maga a design, a kinézet kialakítása ami igazán a szenvedélyemmé vált. Viszont van egy terület ahol mindkettőt együttesen kapatoztathatom, ez pedig a weboldal készítés.
[Egy kis érdekesség]
Nemrég kerestem valamit és a drive-on megtaláltam a szakdolgozatomat. Gondoltam megosztom itt, ha érdekel valakit, hogy hogyan is néz ki egy weboldal fejlesztése teljesen hagyományos módon fejlesztői rendszerek és WordPress nélkül, nulláról kódolva…
Túraútvonal Kereső Alkalmazás
(szakdolgozat)
Letöltés
Weboldal, online megjelenés
Elsősorban weboldalak tervezésével és megvalósításával valamint az ehhez kapcsolódó teljes folyamattal foglalkozom.
weboldal, webshop
logó
képek, illusztrációk
fotózás
social media tartalmak
Hogyan dolgozom?
Biztosan felmerült a kérdés benned, hogy oké, szeretnék egy weboldalt, de biztosan kell ez nekem? Már megint egy plusz feladat, probléma. A válaszom, hogy igen, valamekkora befektetést igényel, Te ismered a vállalkozásodat, Te tudod, hogy mit szeretnél, de megfelelő tervezés és előkészítés mellett minimalizálni tudjuk azt az időt amit erre kell fordítanod.
Azt garantálni tudom, hogy a lehető legtöbb terhet leveszem a válladról. Megvan a jól kilalkított profi rendszerem mellyel hatékonyan tudunk együtt dolgozni.
Kérdeésed lenne? Még mindig bizonytalan vagy? Egy konzultáció nem kerül semmibe. Keress bizalommal bármelyik elérhetőségemen.
Kapcsolat
Copyright © 2024 CodeSolution - Minden jog fenntartva!
menucross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram