Ma már nem elég egy Facebook oldal.
-Te is jól tudod...

Weboldal | Webshop | Logo

IT's time to go online!

Jelen lenni az online térben ma már elengedhetetlen. Weboldal, Instagram, Facebook, Google, Online Marketing. Mindezt egyszerűen megvalósítva, profi, mégis költséghatékony módon.
[honlap készítés]
Egyszerű bemutatkozó oldal, webshop vagy blog. Természetesen mobil eszközökre is optimalizált megjelenítés és ami szintén fontos, keresőbarát megvalósítás, hogy a Google találati listáján minél jobb helyet érjen el.
[Újratervzés és karbantartás]
Régi elavult weboldal újratervezése, modernizálása.
Örök igazság, hogy egy weboldal soha nincs kész teljesen. Fontos a naprakészség és a folyamatos karbantartás.
[grafikai tervezés]
Teljes arculat kialakítás a legmodernebb trendek szerint vagy klasszikus stílus. Logó, névjegykártya és szórólap tervezés.
[Hogyan tovább?]
Az oldal WordPress alapokon készül ezért a fejlesztés befejeztével, egy rövid betanítás után, aránylag egyszerűen szerkeszthető, bővíthető, módosítható akár külső segítség nélkül is.
Mit?
jelen akarsz lenni az interneten
de nincs vagy drága az időd
nem értesz a weboldal készítéshez
vagy egyszerűen nem akarsz ezzel foglalkozni...
A piacon rengeteg nagy, komoly és nagyon profi cég van jelen amelyek weboldalakat, webes alkalmazásokat fejlesztenek. Külön dedikált ember foglalkozik minden egyes elemmel a dizájntól egészen a háttérben futó alkalmazásokig. Természetesen ennek ára van. Kérdés, hogy a Te vállalkozásodnak mire van szüksége. Nézz körbe a piacon, kérj pár ajánlatot és meglátod, miről is beszélek.
Miért
Mint minden, a weboldal tervezés és készítés, webdesign, grafikák készítése is megtanulható. Akár saját magad is megcsinálhatod, ahogy én is tettem…

De ez mind:
Idő, Idő, Idő...
És tudjuk, ebből van a legkevesebb
Ez idő alatt ezen összeg többszörösét is megkeresed
Nem beszélve a járulékos költségekről (pl. szoftverek díjai)
weboldal készítés szolgáltatások
[oké... de...]

Mennyibe fog
ez kerülni?

Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kész anyagok, fotók, képek, meg van-e a konkrét szöveg vagy azt is közben kell kitalálni, begépelni, fotókat esetleg videókat készíteni..
Egy ehhez hasonló weboldal – amit most is nézel – az általad szolgáltatott kész anyagok (képek, szöveg) esetén, 2-3 oldallal, kapcsolati űrlappal, alap SEO beállításokkal és bővítményekkel, természetesen responsive (mobilra is optimalizált) és GDPR kompatibilis módon, nagyságrendileg 150.000-200.000Ft-os áron megvalósítható.
Bővebb információt találsz a Weboldal készítés árak oldalon vagy konkrét ajánlattal kapcsolatban kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségek bármelyikén.
Kapcsolat
Copyright © 2024 CodeSolution - Minden jog fenntartva!
menucross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram