+

[ go online ]

Szol
gál
tatás

Ma már nem elég egy Facebook oldal.
Te is jól tudod...

Weboldal Készítés | Logó | Arculat | Online Marketing

It's Time to go online

Jelen lenni az online térben ma már elengedhetetlen.
Weboldal, Instagram, Facebook, Google, Online Marketing.
Mindezt egyszerűen megvalósítva, profi, mégis költséghatékony módon.
weboldal tervezés
Weboldal

Egyszerű bemutatkozó oldal, webshop vagy blog.
Természetesen mobil eszközökre is optimalizált megjelenítés és ami szintén fontos, keresőbarát megvalósítás, hogy a Google találati listáján minél jobb helyet érjen el.

grafikai tervezés
Grafikai tervezés

Teljes arculat kialakítás a legmodernebb trendek szerint vagy klasszikus stílus.
Logó és szórólap tervezés.

logó tervezés
Újratervzés és karbantartás

Régi elavult weboldal újratervezése, modernizálása.

weboldal készítés
Hogyan tovább?

Az oldal WordPress alapokon készül ezért a fejlesztés után egyszerűen szerkeszthető, bővíthető, módosítható akár külső segítség nélkül.

Mit?

A piacon rengeteg nagy, komoly és nagyon profi cég van jelen amelyek weboldalakat, webes alkalmazásokat fejlesztenek. Külön dedikált ember foglalkozik minden egyes elemmel a dizájntól egészen a háttérben futó alkalmazásokig. Természetesen ennek ára van. Kérdés, hogy a Te vállalkozásodnak mire van szüksége. Nézz körbe a piacon, kérj pár ajánlatot és meglátod, miről is beszélek. 

Miért?

Mint minden, a weboldal tervezés és készítés, webdesign, grafikák készítése is megtanulható. Akár saját magad is megcsinálhatod, ahogy én is tettem… 

De ez  mind: 

Mennyibe fog ez kerülni?

Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kész anyagok, fotók, képek, meg van-e a konkrét szöveg vagy azt is közben kell kitalálni, begépelni, fotókat esetleg videókat készíteni..

Egy ehhez hasonló weboldal – amit most is nézel – az általad szolgáltatott kész anyagok (képek, szöveg) esetén, 2-3 oldallal, kapcsolati űrlappal, alap SEO beállításokkal és bővítményekkel, természetesen responsive (mobilra is optimalizált) és GDPR kompatibilis módon, nagyságrendileg 120.000Ft-os áron megvalósítható. 

Bővebb információt találsz a Weboldal készítés árak oldalon vagy konkrét ajánlattal kapcsolatban kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Scroll to Top